ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στο πρώτο φετινό φιλικό προετοιμασίας. Regis και Luis Fernandez οι σκόρερ των δύο τερμάτων.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2

 

Ο αγώνας ξεκίνησε με επέμβαση του Τσιφτσή στη δεξιά του γωνία στο 2ο λεπτό. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε στο 9' με το πλασέ στην κίνηση του Τζίμα που απομακρύνθηκε, στο 20' με το γύρισμα του Alagbe με την μπάλα να κοντράρει, ενώ λίγο αργότερα ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Orosco. 

Στο 29' οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία, με τον Τσιφτσή να διώχνει, ενώ στη συνέχεια της φάσης στο σουτ που έγινε η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ άνοιξε το σκορ δύο λεπτά αργότερα. Ο Τζίμας από μπαλιά του Orosco ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο Regis εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κι έκανε το 0-1. Στο 33' το σουτ του Sito πέρασε αουτ, ενώ στο 42' ο Orosco γύρισε το σώμα του και σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ άλλαξε ολόκληρη την 11άδα του. Στο ξεκίνημα οι κιτρινομπλέ είχαν τρεις ευκαιρίες σε δύο λεπτά. Στο 51' το σουτ του Luis Fernandez κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.   Στο 53' ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Riera και στην εκτέλεση κόρνερ το σουτ του Munafo έξω από την περιοχή έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. 

Στο 62' ο ΑΣΤΕΡΑΣ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση. Ο Munafo έκανε την εξαιρετική μπαλιά και Luis Fernandez προτού η μπάλα σκάσει στο έδαφος με πλασέ την πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού για το 0-2.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να δημιουργεί φάσεις. Στο 68' ο Riera έκανε την ατομική προσπάθεια αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο αουτ. Στο 76' ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απομάκρυνε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Luis από πλάγια θέση. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακή επέμβαση του Παπαδόπουλου στο 89'.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Alagbe, Χριστόπουλος (34' Pepe Castano), Αντζουλάς, Bellocq, Borja Fernandez, Regis, Sito, Orosco, Τζίμας

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπαδόπουλος, Κάρδαρης, Alvarez, Suarez, Πασαλίδης, Munafo, Κανελλόπουλος, Leo Tilica, Ali Baba, Riera, Luis Fernandez

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close