ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 1-0 (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε τη νίκη και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου σε αγώνα που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ο Τζίμας σημείωσε το γκολ της νίκης.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 1-0 (photos)

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Παπαδόπουλος έκανε τρεις σημαντικές επεμβάσεις, στο 13' σε τετ α τετ, στο 14' σε κοντινή κεφαλιά και στο 15' σε μακρινό σουτ. Από εκεί και πέρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις δικές του καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. 

 

Στο 31' ο Ali Baba έκανε το γύρισμα, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε το σουτ του Τζίμα στην κίνηση. Ο επιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ αστόχησε στο σουτ από πλάγια θέση στο 37', ενώ στο 40' το σουτ του Munafo έξω από την περιοχή δεν βρήκε εστία. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε περισσότερες ευκαιρίες. Μάλιστα στο 51' σκόραρε με προβολή του Τζίμα, μετά από μπαλιά του Riera. Στο 57' και στο 61' τα σουτ του Ali Baba έφυγαν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τρεις καλές στιγμές είχε ο Riera. 

 

Στο 70' αστόχησε σε τετ α τετ, στο 77' το σουτ που επιχείρησε μετά από ατομική προσπάθεια ήταν άστοχο, ενώ στο 78' δεν κατάφερε και πάλι να βρει στόχο. Στο 84' ο Barrales σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου απομάκρυνε σε κόρνερ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος (65' Τσιφτσής), Κώτσιρας (65' Κάρδαρης), Τασουλής (46' Alvarez), Suarez (65' Χριστόπουλος), Πασαλίδης (46' Pepe Castano), Munafo (46' Borja Fernandez), Bellocq (72' Valiente), Regis (65' Sito), Ali Baba (65' Leo Tilica), Orosco (46' Riera), Τζίμας (72' Barrales)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close