ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναρκαδικός 8-0 (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 8-0 του Παναρκαδικού, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Οι κιτρινομπλέ σημείωσαν από τέσσερα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

ΦΙΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναρκαδικός 8-0 (photos)

Ο Barrales πέτυχε χατ τρικ στο πρώτο 45λεπτο, σκοράροντας στο 21' με κοντινό πλασέ από μπαλιά του Sit, στο 30' μετά από ασίστ του Riera και στο 45' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πασαλίδη. Στο 25' ο Riera είχε σημειώσει το 2-0. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Tilica με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τασουλή έκανε το 5-0 στο 61'. Στο 66' ο Κώτσιρας με σέντρα σουτ από δεξιά σημείωσε το 6ο γκολ του ΑΣΤΕΡΑ, ο οποίος στο τελευταίο 10λεπτο σκόραρε ακόμη δύο γκολ. Στο 82' με κεφαλιά του Iglesias μετά από εκτέλεση κόρνερ του Gomez και στο 89' με σουτ του Regis μέσα από την περιοχή, για το τελικό 8-0. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος (70' Τσιφτσής), Κώτσιρας (70' Garcia), Τασουλής (70' Alagbe), Πασαλίδης (70' Iglesias), Αντζουλάς (70' Pepe Castano), Munafo (70' Bellocq), Valiente (70' Borja Fernandez), Leo Tilica (70' Regis), Sito (56' Gomez), Riera (56' Orosco), Barrales (70' Ali Baba)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close