Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε στο Αγρίνιο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, στο τελικό 1-1 με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. 

Παναιτωλικός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε πολύ νωρίς, αρχικά στο 6' με αριστερό μονοκόμματο σουτ του Munafo, που έφυγε πάνω από το δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Munafo σούταρε μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 

Από το 18' ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής του Βάντερσον. Αρχικά ο διαιτητής καταλογισε πέναλτι και κίτρινη, αλλά με τη βοήθεια του VAR υπέδειξε ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Παναιτωλικού.

Στην εκτέλεση φάουλ, το γυριστό του Regis μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφυλακας, ενώ στην κεφαλιά του Αντζουλά στο 37' η μπάλα απομακρύνθηκε πριν περάσει τη γραμμή. Ιδιαίτερα σημαντική στο πρώτο ημίχρονο ήταν η επέμβαση του Παπαδόπουλου στο 42' σε τετ α τετ. Στις καθυστερήσεις ο ΑΣΤΕΡΑΣ άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα ακριβείας του Κώτσιρα και καταπληκτική κεφαλιά του Barrales.

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 54ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αριγίμπι, με τον ΑΣΤΕΡΑ να πιέζει μέχρι το τέλος για το δεύτερο γκολ της νίκης, αλλά να μην καταφέρνει να το πετύχει. Στο 54' η κεφαλιά του Barrales μετά την σέντρα του Sito έφυγε λίγο έξω.

Στο 66' το διαγώνιο σουτ του Κωτσιρα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τασουλής δεν κατάφερε να βρει καλά την μπάλα μέσα στην περιοχή, στην τελευταία ευκαιρία του ΑΣΤΕΡΑ. Να σημειωθεί ότι στο 79' ο Παπαδοπουλος είχε κρατήσει το 1-1 με εντυπωσιακή επέμβαση.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Munafo, Valiente (80' Iglesias), Regis (69' Leo Tilica), Sito (69' Ali Baba), Riera (80' Gomez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close