Άρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21. 

Άρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε με την κεφαλιά του Πασαλίδη από εκτέλεση φάουλ του Munafo, την οποία έδιωξε ο τερματοφύλακας του Άρη. Στο 27' ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Barrales μέσα στην περιοχή. Ενώ στο 29' από το γύρισμα του Regis, ο Riera δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως ήθελε. Στο ίδιο διάστημα ο Παπαδοπουλος δύο φορές κράτησε το μηδέν με τις επεμβάσεις του, στο 15'  και στο 34'.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στάθηκε άτυχος στο γκολ των γηπεδούχων, από αυτογκόλ του Πασαλίδη μετά από γύρισμα από αριστερά. Στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη μπλοκαρε τα σουτ του Gomez και του Munafo στο 73' και στο 79', αντίστοιχα.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα μπορούσε να έχει φτάσει στην ισοφάριση στο 90' αλλά η κεφαλιά του Barrales με πολύ καλές προϋποθέσεις δεν βρήκε στόχο.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης (90' Borja Fernandez), Suarez, Munafo, Valiente (72' Iglesias), Regis (60' Orosco), Leo Tilica (72' Sito), Riera (60' Gomez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close