Λαμία - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ισόπαλος 2-2 ολοκληρώθηκε ο εκτός έδρας αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ με αντίπαλο την Λαμία, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. Από μία φορά προηγήθηκαν δύο ημέρες.

Λαμία - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στο 19' απείλησε με του σουτ του Munafo, το οποίο έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 36' από το γύρισμα του Τασουλή, το πλασέ του Barrales απομακρύνθηκε από τους γηπεδούχους. 

 

Το γκολ ήρθε στο 41' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Barrales, το οποίο καταλογίστηκε στο χέρι που έγινε μέσα στην περιοχή, μετά την σέντρα του Riera. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 56' η Λαμία κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Munafo, σε μια φάση που αμφισβητήθηκε για το αν υπήρξε παράβαση εντός περιοχής. O Deletic ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση και ο Τσούκαλος στο 69' έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, παρά την ανατροπή του σκορ, αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση στο 78'. Ο Τασουλής έκανε το πρώτο σουτ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απομάκρυνε και ο Riera με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 88' το σουτ του Gomez ήταν ΄στοχο, όπως και η κεφαλιά του Iglesias στις καθυστερήσεις. Λίγο νωρίτερα καθοριστική για το τελικό 2-2 ήταν η επέμβαση του Παπαδόπουλου. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Suarez, Munafo (75' Borja Fernandez), Valiente (88' Iglesias), Regis (66' Leo Tilica), Sito (75' Gomez), Riera (88' Ali Baba), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close