ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να περιορίσει τον ΠΑΟΚ στο πρώτο διάστημα του αγώνα, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα. Αφού το κατάφερε αυτό, άρχισε να δημιουργεί κάποιες δικές του στιγμές. Στο 31' μετά το κόρνερ του Riera, ο Regis πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και την τελευταία στιγμή ο Γιαννούλης έδιωξε σε κόρνερ, προτού ο Sito σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. 

 

Λίγο αργότερα η κεφαλιά του Tilica ήταν άστοχη και στο 40' ο Riera βρέθηκε μέσα στην περιοχή από την σέντρα του Sito, αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε, ενώ είχε κατεύθυνση προς την εστία κι έφυγε κόρνερ. Από το 37' ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ελ Καντουρί, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης με κουτουλιά τον Suarez. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρει στο 63'. Ο Garcia έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Regis έκανε το πλασέ από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ σκόραρε, με τον Τζόλη. Στο 70' οι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζίβκοβιτς. Από εκεί και πέρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Ωστόσο, στο 74' η κεφαλιά του Πασαλίδη ήταν άστοχη και στο 89' την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Gomez μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Garcia, Alvarez (60' Τασουλής), Suarez (60' Πασαλίδης), Castano, Valiente (60' Iglesias), Borja Fernandez (78' Gomez), Leo Tilica, Sito (78' Τζίμας), Riera, Regis

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close