ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. Munafo και Luis Fernandez οι σκόρερ των δύο τερμάτων.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

 

Οι κιτρινομπλέ προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ, στο 7', με τον Regis να κάνει την σέντρα, τον Barrales την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και τον Munafo από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο πρώτο 45λεπτο είχε πολλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του. 

 

Στο 9' και στο 13' με τον Riera, στο 15' με το απευθείας φάουλ του Alvarez, στο 21' με την άστοχη κεφαλιά του Sito, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 23' από την σέντρα του Regis η κεφαλιά του Barrales πέρασε λίγο έξω από την εστία. Στο 30' στο γύρισμα του Sito ο Barrales για λίγο δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Ενώ στο 39' ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού απομάκρυνε το σουτ του Regis.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να είναι εντυπωσιακός. Στο 55' το σουτ του Barrales από καλή θέση κόντραρε. Στο 58' ο Regis έκανε πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε πολύ δύσκολα. Στο 66' η κεφαλιά του Luis Fernandez πέρασε δίπλα από το δοκάρι, αλλά στο 69' ήρθε το δεύτερο γκολ. 

 

Ο Luis Fernandez πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε την προσποίηση και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. Ο Τσιφτσής χρειάστηκε να επέμβει στο 72' και το έκανε προστετεύοντας το μηδέν στην εστία του και ο αγώνας έκλεισε με ακόμη δύο καλές ευκαιρίες για τον ΑΣΤΕΡΑ. Στο 87' με τον Luis Fernandez και στις καθυστερήσεις με την άστοχη κεφαλιά του Suarez.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας, Alvarez, Souarez, Castano, Munafo (77' Bellocq), Valiente, Regis (89' Ali Baba), Sito (62' Capilla), Riera (62' Luis Fernandez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close