Άρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις αρχές Φεβρουαρίου η ρεβάνς στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Άρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σε αυτό το διάστημα επιχείρησε δύο μακρινά σουτ, στο 6' με τον Τασουλή και την μπάλα να καταλήγει άουτ και στο 28' με τον Τζίμα, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο ενδιάμεσο, στο 23', ο Τσιφτσής απέκρουσε με το κεφάλι το σουτ του Μάνου στο τετ α τετ. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης σκόραρε με τον Μαντσίνι στο 69' και τον Μπερτόγλιο στο 75', ενώ νωρίτερα, στο 51' είχε δοκάρι σε σουτ του Σάσα. Οι κιτρινομπλέ στο ίδιο διάστημα δεν είχαν πολλές καλές στιγμές. Το σουτ του Valiente στο 49' κόντραρε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Άρη, ενώ στο 72' η κεφαλιά του Τζίμα ήταν άστοχη. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Garcia, Τασουλής, Πασαλίδης, Suarez, Munafo (73' Riera), Bellocq, Leo Tilica (64' Regis), Ali Baba (46' Valiente), Capilla (64' Sito), Τζίμας (87' Κανελλόπουλος)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close