Βόλος Ν.Π.Σ.-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 1-0 του Βόλου Ν.Π.Σ. εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική πετυχαίνοντας την 6η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα Super League Interwetten 2020-2021.

Βόλος Ν.Π.Σ.-ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν η ομάδα που κυρίως απειλούσε στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας το γκολ και κάποιες καλές στιγμές απέναντι στους γηπεδούχους. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Sito βρήκε τον Luis Fernandez μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του δεύτερου από πλάγια θέση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

 

Στο 28', όμως, ήρθε το γκολ για τον ΑΣΤΕΡΑ. Η φάση ξεκίνησε και πάλι από τον Sito, ο Alcarez έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Luis Fernandez με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 0-1. Στο 34' του σουτ του Valiente έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ άστοχο ήταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Luis Fernandez περίπου από την ίδια απόσταση στο 36'. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν και πάλι η ομάδα που απειλούσε για ένα δεύτερο γκολ. Στο 49' ο Barrales βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Βόλου Ν.Π.Σ., αλλά αστόχησε στο πλασέ που επιχείρησε. Ενώ στο 67' και στο 85' τα σουτ που επιχείρησαν ο Munafo και ο Iglesias, αντίστοιχα, πέρασαν λίγο έξω από την εστία. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Garcia (90' Κώτσιρας), Alvarez, Suarez, Castano, Munafo (67' Iglesias), Valiente, Regis (80' Riera), Sito (67' Leo Tilica), Luis Fernandez (90' Πασαλίδης) , Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close