ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στον αγώνα για την 3η αγωνιστική των play off, του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. Ο Munafo σημείωσε το γκολ των κιτρινομπλέ.

 ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, με τον Παπαδόπουλο να κάνει δύο εξαιρετικές επεμβάσεις, ενώ ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις δικές του καλές στιγμές. Στο 12' όταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ πρόλαβε πάνω στη γραμμή την μπάλα και απομάκρυνε, ενώ στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Sito κόντραρε. Στο 45' το σουτ του Leo Tilica ήταν άστοχο. 

 

Σε αυτό το διάστημα υπήρξαν δύο περιπτώσεις για πέναλτι για τον ΑΣΤΕΡΑ, στο 28' σε χέρι του Crespo και μαρκάρισμα στον Leo Tilica μέσα στην περιοχή και στις καθυστερήσεις για σπρώξιμο στον Riera. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ σκόραρε στο 56' με τον Swiderski για το 0-1. Αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε. Στο 65' με σκόρερ τον Munafo ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 70' ο Alvarez σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Alvarez, Suarez, Castano, Munafo (78' Bellocq), Valiente, Leo Tilica (78' Regis), Sito (67' Iglesias), Luis Fernandez (16' Riera), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close