ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ολοκλήρωσε με μια σπουδαία νίκη την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Οι κιτρινομπλέ επικράτησαν με 0-1 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο Τσιφτσής στο πρώτο ημίχρονο έκανε δύο επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν. Στο 10' και στο 11', με την δεύτερη να είναι και η πιο δύσκολη και εντυπωσιακή για τον τερματοφύλακα του ΑΣΤΕΡΑ.

 

Στο 28' ήρθε το 0-1, με τον Gomez να ανατρέπεται στην περιοχή και να σκοράρει στην εκτέλεση πέναλτι, διαμορφώνοντας το 0-1. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα, ανταποκρινόμενος στην πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ο αντίπαλος, ενώ στο 69' το μακρινό και δυνατό σουτ του Τασουλή απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Πασχαλάκης. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Garcia, Τασουλής, Suarez, Castano, Valiente, Bellocq (90'+3' Χριστόπουλος), Ali Baba (46' Κώτσιρας), Sito (62' Alvarez), Gomez (46' Κανελλόπουλος), Τζίμας (90'+3' Κάρδαρης)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close