Συνέδριο τερματοφυλάκων με τη συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συνεχίζει σε όλα τα επίπεδα να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία clubs της Ευρώπης.

Συνέδριο τερματοφυλάκων με τη συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ

Το τριήμερο 27-28 και 29 Μαΐου διεξήχθη στο Οπόρτο της Πορτογαλίας το 10ο Goalkeeping Congress of Portugal, με τη συμμετοχή του προπονητή τερματοφυλάκων του ΑΣΤΕΡΑ, κ. Χρήστου Τσελιόπουλου.

 

Στο συνέδριο το παρόν έδωσαν σπουδαίες προσωπικότητες του αθλήματος, ενώ συμμετείχαν ως ομιλητές και πολύ σημαντικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και ειδικότερα προπονητές τερματοφυλάκων. 

 

Στις φωτογραφίες ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΣΤΕΡΑ διακρίνεται με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Milan, κ. Gigi Ragno, ο οποίος βρίσκεται στο τιμ του Dida και με τον οποίο ο κ. Τσελιόπουλος αντάλλαξαν τις φανέλες της ομάδας τους. 

 

Επίσης, διακρίνεται με τον προπονητή τερματοφυλάκων στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ισπανίας, κ. Jose Sambade, της Marseille, κ. Jon Ibarrola και της Real Sociedad, κ. Inaki Ulloa. Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και στελέχη άλλων ομάδων, όπως της Arsenal, Porto, της Guimaraes, της Benfica, της Lyon, του ΑΠΟΕΛ, της Estoril, της Famalicao, της Shakhtar.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close