ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τη λύση της συνεργασίας με τον γυμναστή, κ. Παύλο Γκότση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον γυμναστή, κ. Παύλο Γκότση. 
Ευχαριστούμε τον κ. Γκότση για την προσφορά του στην ομάδα μας και για την εξαιρετική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας. 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΓΚΟΤΣΗ

Ύστερα από 6 χρόνια, βρίσκομαι αντιμέτωπος με μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου: Η ώρα να αποχωριστώ τον Αστέρα που αποτέλεσε το δεύτερο σπίτι μου και που με βοήθησε να προοδεύσω ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος.
Σε αυτό το μακρύ διάστημα, θεωρώ πως από το πρόγραμμα που ακολουθήσαμε με όλα τα τιμ, παρουσιάστηκε μεγάλη βελτίωση και εξέλιξη στην απόδοση των ποδοσφαιριστών, με πολύ λίγους μυϊκούς τραυματισμούς
ενώ ταυτόχρονα η ομάδα πέτυχε σε μεγάλο ποσοστό τους στόχους της. Θα ήθελα να ευχαριστησω, τους προπονητές, τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δούλεψα,
για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν, καθώς και το διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ αλλά και τους εξαιρετικούς φιλάθλους μας.
Ολα αυτά φυσικά, με την απέραντη ευγνωμοσύνη μου στους δύο ιδιοκτήτες της ΠΑΕ κ. Μπάκο και κ. Καϋμενάκη για όσα μου προσέφεραν,
στον αντιπρόεδρο κ. Κενέ για την σημαντική αρωγή του, αλλά και στον τεχνικό διευθυντή κ. Γαλανακόπουλο για την αρμονική συνεργασία που είχαμε.
Ως επίλογος, ιδιαίτερη μνεία αξίζουν δύο άνθρωποι που με έκαναν να αισθανθώ σαν μέλος της οικογενειάς τους και φρόντισαν να μην μου λείψει κάτι: Ο κ. Γιώργος και ο κ. Δημήτρης Μποροβήλος.
Εύχομαι όλες οι ομάδες να έχουν ανθρώπους όπως αυτοί στις τάξεις τους.
Νομίζω ότι μετά από πολλά χρόνια δουλειάς ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα σε μια ομάδα του εξωτερικού που κάνει πρωταθλητισμό,
έχοντας ως «χρυσή» παρακαταθήκη την εμπειρία μου. Ο Αστέρας θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και εύχομαι κάθε χρονιά να πρωταγωνιστεί.

 

 

Εις το επανιδείν …

 


Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close