Φιλικός αγώνας: Bonner SC - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-2 (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 2-0 της Bonner SC σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στην Γερμανία. Κανελλόπουλος και Soni σημείωσαν τα γκολ της νίκης.

Φιλικός αγώνας: Bonner SC - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-2 (photos)

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε αρχικά με τα άστοχα σουτ του Santafe και του Tilica στο 1' και στο 10', αντίστοιχα. Στο 18' είχε διπλή ευκαιρία με τα σουτ του Soni και του Carmona που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, όπως και στο 19' στο σουτ που επιχείρησε ο Regis. Το γκολ για τον ΑΣΤΕΡΑ δεν ήρθε ούτε στο 34' στην ευκαιρία με τον Bertoglio, ενώ στις καθυστερήσεις το σουτ του Santafe αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή. Στο 38' ο Παπαδόπουλος είχε πραγματοποιήσει επέμβαση. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ άνοιξε το σκορ στο 49' με τον Κανελλόπουλο, μετά από φάση διαρκείας. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 70', μετά από σέντρα του Carmona και κοντινό πλασέ του Soni. Στο 73' το σουτ του Capilla και στο 81' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Regis δεν βρήκαν στόχο. 

 

Τα δύο ημίχρονα είχαν διάρκεια 40 λεπτών. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος (41' Σγουρής), Carmona, Τασουλής, Castano, Αντζουλάς, Santafe (41' Κανελλόπουλος), Stanko, Tilica (60' Gardawski), Regis, Bertoglio (41' Capilla), Soni

 

* Στις 19.00 ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση Siegburger SV 04 - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close