ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΟΥ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (3-4 πεν.)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Φιλανθρωπικό Τουρνουά Βόλου. Το σκορ στην κανονική διάρκεια του αγώνα ήταν 2-2.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΟΥ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (3-4 πεν.)

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στον ΑΣΤΕΡΑ, αλλά η κεφαλιά του Barrales αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης και μετά την εκτέλεση κόρνερ, οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας απομάκρυναν την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά την προβολή του Αντζουλά. 

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 13' με κεφαλιά του Erramuspe. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε και στο 20' είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Bertoglio, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 39'. Ο Garcia έκανε το γύρισμα, η μπάλα αποκρούστηκε από χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή και ο Barrales με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 50' με σκόρερ τον Μπαγκαλιάνη, με τον ΑΣΤΕΡΑ να πιέζει και να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης στο 87' με ωραία προσπάθεια και πλασέ του Regis. Στο 89' θα μπορούσε να έχει έρθει και η νίκη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε το πλασέ του Benito. 

 

Στη διαδικασία των πέναλτι για τον ΑΣΤΕΡΑ σκόραραν οι Benito, Αντζουλάς και Garcia, ενώ ο Regis έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και η εκτέλεση του Iglesias αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα. Ο Τσιφτσής απέκρουσε το πρώτο πέναλτι, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα σκόραραν τέσσερις φορές, επικρατώντας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι και συνολικό σκορ 6-5. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Garcia, Τασουλής, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Munafo (72' Iglesias), Valiente (90'+2' Κανελλόπουλος), Tilica (55' Benito), Bertoglio (46' Ali Baba), Soni (62' Regis), Barrales (72' Γ. Παπαδόπουλος)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close