Βόλος Ν.Π.Σ. - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-3

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 εκτός έδρας με τον Βόλο Ν.Π.Σ. σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επέστρεψε από το 1-3, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με γκολ του Barrales.

Βόλος Ν.Π.Σ. - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-3

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε πολύ καλά τα παιχνίδι, έχοντας δοκάρι με τον Riera στο 18' και πήρε το προβάδισμα στο 27' με σκόρερ τον Benito στο 27'. Το μακρινό σουτ του Alvarez στο 32' δεν βρήκε στόχο και στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σκόρερ τον Van Weert.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σουτ του Benito στην κίνηση στο 52' πέρασε δίπλα από το δοκάρι και ο Βόλος Ν.Π.Σ. κατάφερε να φτάσει το σκορ στο 3-1 με τους Fernandez στο 56' και Deletic στο 65' Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε και αρχικά μείωσε με τον Tilica στο 68'. Στο 90' το σουτ του Soni πέρασε λίγο άουτ και στις καθυστερήσεις, μετά από ασίστ του Atienza, ο Barrales από κοντά ισοφάρισε στο τελικό 3-3. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Carmona, Alvarez, Atienza, Castano, Munafo (71' Soni), Stanko, Gardawski (61' Sito, 78' Garcia), Bertoglio, Riera (46' Tilica), Benito (61' Barrales)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ

close