Ανακοίνωση για τον Αντώνη Τσιφτσή

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Τσιφτσή.

Ανακοίνωση για τον Αντώνη Τσιφτσή

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Τσιφτσή στην πρωταθλήτρια ομάδα της Πολωνίας, Raków Częstochowa. Ο Αντώνης Τσιφτσής παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τον ΑΣΤΕΡΑ να καρπώνεται από τώρα ένα σημαντικό ποσό. Η ομάδα της Πολωνίας διατηρεί οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2024. 

 

Ευχόμαστε στον Αντώνη Τσιφτσή καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση της καριέρας του. Ο Αντώνης μεγάλωσε στην ομάδα μας και αισθανόμαστε υπερηφάνεια που ακόμη ένα παιδί από τις Ακαδημίες μας θα αγωνιστεί σε ένα ευρωπαϊκό club. 

 

ΔΗΛΩΣΗ

"Ευχαριστώ πολύ τον ΑΣΤΕΡΑ, τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα και με βοήθησε να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην πρωταθλήτρια Πολωνίας και δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ευγνωμοσύνη. Η πρόκληση είναι μεγάλη για εμένα, θα δουλέψω σκληρά για να την κερδίσω και ασφαλώς θα παρακολουθώ την ομάδα μου. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ να έχει μια σπουδαία σεζόν, με επιτυχίες".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close