Βεργέτης: "Ανασύνταξη και οργάνωση"

Ο Στάικος Βεργέτης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από τον τρόπο που ολοκλήρωσε ο ΑΣΤΕΡΑΣ τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και για την διατήρηση του βαθμού στα πλέι οφ.

Βεργέτης: "Ανασύνταξη και οργάνωση"

Οι δηλώσεις του προπονητή μας στη συνέντευξη Τύπου:

 

Αρχική τοποθέτηση: "Κλείσαμε την κανονική περίοδο με έναν θετικό τρόπο, δώσαμε χρόνο σε πολλά παιδιά και αυτό είχε ως συνέπεια να μην έχουμε ομοιογένεια, αλλά η υπεροχή μας μεταφράστηκε σε δύο γκολ, ενώ είχαμε τις ευκαιρίες και για άλλα. Η ομάδα δεν είχε ομογένεια, αλλά έδειξε στοιχεία που θέλουμε να έχει ο Αστέρας. Από εδώ και πέρα θα κάνουμε μια ανασύνταξη, μια οργάνωση, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες που έρχονται. Ζητάμε από τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας".

 

Για τις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα μας: "Μια ομάδα που δεν έχει παίξει μαζί, κλήθηκε να παίξει σήμερα και τα στοιχεία που έβγαλαν τα παιδιά ήταν εξαιρετικά. Αυτό είναι θετικό".

 

Για τα ρεκόρ και τον Μπαράλες: "Το ζητούμενο για εμάς ήταν να κρατήσουμε τον έναν βαθμό για τα πλέι οφ. Καλά είναι τα στατιστικά και τα παιδιά χάρηκαν με τον Χερόνιμο, αλλά πάνω απ’ όλα μετράμε την ουσία του πράγματος. Την τελευταία φορά που είχαμε λιγότερους αγώνες στο Πρωτάθλημα, αναλογικά η ομάδα είχε καλύτερη συγκομιδή βαθμών".

 

Για την "υπέρβαση" στα πλέι οφ: "Θέλουμε να αποφύγουμε το να παίξουμε Ιούνιο, γιατί είναι δύσκολο για την ομάδα να ξεκινήσει και πάλι τόσο νωρίς την προετοιμασία. Αλλαγμένοι δεν θα είμαστε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τα στοιχεία μας στη φάση της άμυνας, αλλά και της επίθεσης και να δούμε τι θα καταφέρουμε".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close