Τα σπουδαία φιλικά του ΑΣΤΕΡΑ στην Ιταλία!

Δύο σπουδαία φιλικά για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στην Ιταλία στη διάρκεια της παραμονής του στο προπονητικό κέντρο Veronello Resort από τις 29 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου. Αντίπαλοί του η Bologna FC και η Hellas Verona FC.

Τα σπουδαία φιλικά του ΑΣΤΕΡΑ στην Ιταλία!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ΑΣΤΕΡΑ  για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

Στις 29 Ιουλίου η ομάδα θα ταξιδέψει για την Ιταλία, έχοντας ως βάση της το Veronello Resort και έως τις 4 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει δύο σπουδαία φιλικά προετοιμασίας με ομάδες της Seria A!

 

ΦΙΛΙΚΑ

31 Ιουλίου: Bologna FC - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

3 Αυγούστου: Hellas Verona FC - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

* Οι έδρες και οι ώρες των φιλικών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 

BOLOGNA FC

Η Bologna FC είναι ομάδα που φέτος τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος Seria A της Ιταλίας και την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στο Champions League. 

Έχει κατακτήσει 7 φορές το πρωτάθλημα Ιταλίας και 2 φορές το Κύπελλο Ιταλίας, ενώ έχει και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Στο παρελθόν κατέκτησε τρεις φορές το Κύπελλο Κεντρικής Ευρώπης, που αποτελεί την αρχαιότερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ το 1998 κατέκτησε το Κύπελλο Ιντερτότο. 

Οι εμπειρίες για την ομάδα μας που θα αντιμετωπίσει έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο, ο οποίος προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Champions League της νέας περιόδου θα είναι πολύτιμες!

 

HELLAS VERONA FC

Η Hellas Verona FC είναι ομάδα με έντονες ελληνικές ρίζες, αφού ιδρύθηκε από Έλληνες φοιτητές το 1903. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναζητούσε το συγκεκριμένο φιλικό με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, θέλοντας να δημιουργήσει δεσμούς τόσο με την πόλη, όσο και με έναν σύλλογο που έχει ελληνική καταβολή. 

Φέτος αγωνίστηκε στη Seria A, τερματίζοντας στην 13η θέση και εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο κορυφαίο επίπεδο του ιταλικού ποδοσφαίρου και για τη νέα χρονιά. 

Η Hellas Verona FC έχει στο παρελθόν κατακτήσει μία φορά το πρωτάθλημα Ιταλίας. 

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπενθυμίζουμε τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την περίοδο της προετοιμασίας:

20 Ιουλίου: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Λεβαδειακός

27 Ιουλίου: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Παναιτωλικός

11 Αυγούστου: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Athens Kallithea

* Οι ώρες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close