Κ19: ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία 2-0 (photos)

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της Λαμίας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Κ19: ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία 2-0 (photos)

Οι κιτρινομπλέ ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζίμα στο 23', το οποίο είχε κερδίσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ για αντικανόνικό μαρκάρισμα του Μούγιου μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. 

 

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δύο ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο με τον σκόρερ τους για να πετύχουν δεύτερο γκολ. Στο 31' στο απευθείας σουτ του Τζίμα μετά από σέντρα του Κάρδαρη, με την μπάλα να φύγει λίγο πάνω από το δοκάρι και στο 44', όταν στην προβολή που επιχείρησε η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της Λαμίας. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε ένα άστοχο σουτ του Μιχόπουλου στο 51' από πλεονεκτική θέση, αλλά βρήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το 2-0 με ωραίο πλασέ του Ali Baba στο 56'. Οι κιτρινομπλέ διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα, είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Χριστοδουλής, Κάρδαρης, Γουσέτης (77' Αλέμης), Γλυνός, Χριστόπουλος, Τανουσάι (77' Ματθαίου), Μούγιος (72' Παπαγεωργίου), Κανελλόπουλος, Ali Baba, Τζίμας, Μιχόπουλος (61' Θεοδωρίδης)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close