ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Κοπή της πίτας με όνειρα για το μέλλον (video & photos)

Τα Τμήματα Υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, σε μια βραδιά γεμάτη ευχές, χαμόγελα και όνειρα για το μέλλον.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Κοπή της πίτας με όνειρα για το μέλλον (video & photos)

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, του Προέδρου του Ερασιτέχνη, κ. Χρήστου Κενέ, του Διευθυντή Ακαδημιών, κ. Χρήστου Νικολάου, καθώς και του Τεχνικού Διευθυντή Ποδοσφαίρου των Ακαδημιών και προπονητή της Κ19, κ. Γιάννη Δουβίκα και των προπονητών όλων των τμημάτων, κ.κ. Κώστα Μπεντεβή, Γρηγόρη Παναγιώταρο, Κώστα Σαλαπάτα. 

 

Ο κ. Μποροβήλος στην ομιλία του έστειλε ευχές στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, επισημαίνοντας τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας σε ολόκληρο το οικοδόμημά της. 

 

Τα φλουριά κέρδισαν στην πίτα του προσωπικού ο φυσιοθεραπευτής, Θοδωρής Σταματόπουλος, σε εκείνη της Κ19 ο Ντάνιελ Γουσέτης, της Κ17 ο Αλέξης Καλογερόπουλος και της Κ15 ο Κωνσταντίνος Γλυμής.

 

Δείτε video και φωτογραφίες από την εκδήλωση: 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close