Κ19: ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1 (photos)

Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία επικράτησε με 1-0 σε εξ' αναβολής αγώνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Κ19: ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1 (photos)

Η νίκη του ΑΣΤΕΡΑ παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που ήρθε στις καθυστερήσεις, με γκολ του Μιχόπουλου και μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα για τους κιτρινομπλέ. 

 

Στο 65' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ο Γλυνός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΣΤΕΡΑ, Χριστοδουλής απέκρουσε την εκτέλεση του πέναλτι. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κράτησε το μηδέν και στις καθυστερήσεις πήρε τη μεγάλη νίκη. 

 

Ο Χριστουδουλής έκανε με βολέ την ασίστ, ο Μιχόπουλος το υπέροχο κοντρόλ και με όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-1. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Χριστοδουλής, Κάρδαρης, Γουσέτης, Γλυνός, Χριστόπουλος, Τανουσάι (76' Ζορμπάς), Μιψόπουλος, Alagbe, Τζίμας, Κανελλόπουλος, Παπαγεωργίου (27' Ματθαίου)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close