ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών του!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επεκτείνει το δίκτυο των Ακαδημιών της, με στόχο τη δημιουργία της επόμενης γενιάς ποδοσφαιριστών και την αξιοποίησή τους.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών του!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Καλωσορίζουμε στο δίκτυο συνεργατών μας τον Α.Ο. Πήγασος Μπεγουλακίου από την Αχαΐα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η επιτυχία αυτής της συνεργασίας θα αποτυπωθεί στους αγωνιστικούς χώρους τα επόμενα χρόνια. 

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος και ο Διευθυντής Ακαδημιών του συλλόγου, κ. Χρήστος Νικολάου υποδέχθηκαν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τον πρόεδρο του Α.Ο. Πήγασου Μπεγουλακίου, κ. Χρήστο Αντωνόπουλο, τον Γραμματέα, κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο, τον Διευθυντή Ακαδημίας, κ. Κωνσταντίνο Νιοτόπουλο και τον έφορο της ομάδας, κ. Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο.

 

Ο τελευταίος είναι ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της ομάδας μας και τον οποίο πλέον με περηφάνεια παρακολουθούμε να πραγματοποιεί διεθνή καριέρα. 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close