Από τις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ στην Ιταλία!

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από τις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ξεκινάει διεθνή καριέρα.

Από τις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ στην Ιταλία!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι του ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17 του συλλόγου, Θεόδωρου Τσιουγγαρή στην ομάδα της Ιταλίας, Bologna F.C. 1909. 

 

Αισθανόμαστε υπερήφανοι που ακόμη ένα νεαρό παιδί, που έκανε στην ομάδα μας τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα, ετοιμάζεται για μια τόσο μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του σε τόσο μικρή ηλικία (γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 2007). Καλή επιτυχία Θοδωρή. 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με μεγάλη ευθύνη απέναντι στους νεαρούς αθλητές και στις οικογένειές τους, προσφέρει ποδοσφαιρική γνώση, προσφέρει κοινωνική ένταξη στα νέα παιδιά και ασφαλώς όπως έχει αποδεχθεί σε πολλές περιπτώσεις, προσφέρει ευκαιρίες σπουδαίας καριέρας. 

 

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον Θοδωρή Τσιουγγαρή έχουμε τη βεβαιότητα ότι πηγαίνει στη νέα του ομάδα με όλα τα εφόδια για να πετύχει κι εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα επόμενα ποδοσφαιρικά του βήματα, παραμένοντας δίπλα του σε οτιδήποτε χρειαστεί.

 

Καλή επιτυχία στον Θοδωρή.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επιβεβαιώνει ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφές με σπουδαία ποδοσφαιρικά clubs του εξωτερικού, όπως με την ιστορική ομάδα της Ιταλίας, Bologna F.C. 1909.

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close