ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο τουρνουά "ATTICA TALENT"

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την συμμετοχή τμημάτων υποδομής Κ13 και Κ14, στο τουρνουά "ATTICA TALENT" με έδρα την Αθήνα.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο τουρνουά "ATTICA TALENT"

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τα Τμήματα Υποδομής θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά του Λεκανοπεδίου να έρθουν σε επαφή με τις αξίες, τις αρχές και την φιλοσοφία του συλλόγου μας.

 

Για εμάς η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο πρέπει να αποτελεί μια θετική εμπειρία που θα κοινωνικοποιεί τους μικρούς αθλητές, θα είναι μέσον αγωγής και όχι αυτοσκοπός. Παράλληλα, θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε παιδιά με ξεχωριστό ταλέντο, να ενταχτούν στα τμήματα υποδομής, Κ15, Κ17, Κ19.

 

Το συγκεκριμένο project θα εξελίσσεται σε συνεργασία των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με την ομάδα του Δικτύου μας ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, στις άρτιες εγκαταστάσεις της, "SOCCER ACTION".

 

Η ένταξη στα αγωνιστικά τμήματα Κ14 και Κ13, τα οποία που θα συμμετέχουν στο "ATTIKA TALENT" θα πραγματοποιείται μέσω δοκιμαστικών που θα γίνονται τακτικά και σε ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται.

 

Οι ποδοσφαιριστές Κ14 και Κ13, θα ανήκουν ΟΡΓΑΝΙΚΑ στην δύναμη του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, αφού τα δελτία τους θα εκδίδονται στο όνομα της ομάδας μας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν άμεσα να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Κ15 της SUPER LEAGUE.

 

Βρήκαμε στον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ανθρώπους με κοινή φιλοσοφία αλλά και εξαιρετικούς προπονητές, που πιστεύουμε ότι θα εμπλουτίσουν τα τμήματα υποδομών μας με παιδιά από το Λεκανοπέδιο Αττικής.

 

Για αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας, τον πρόεδρο του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Γιάννη Περλορέτζο, τους προπονητές, Κώστα Παπουτσή, Σταμάτη Συρίγο, Δημήτρη Σεϊτανίδη, Κώστα Καραδήμο, Νίκο Διονυσίου, Μάνθο Ναυπλιώτη και τον προερχόμενο από τα σπλάχνα των υποδομών μας προπονητή τερματοφυλάκων, Παναγιώτη Λαδά.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close