Ο Τσιουγγαρής από τον ΑΣΤΕΡΑ στην Bologna!

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών του, Θεόδωρου Τσιουγγαρή στην ιταλική ομάδα, Bologna F.C. 1909.

Ο Τσιουγγαρής από τον ΑΣΤΕΡΑ στην Bologna!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από τις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ πραγματοποιεί διεθνή καριέρα. Με μεγάλη υπερηφάνεια η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι η ομάδα της Ιταλίας, Bologna F.C. 1909 ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, Θεόδωρου Τσιουγγαρή. 

 

Ο γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 2007 ποδοσφαιριστής, από τα Τμήματα Υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παραχωρείται πλέον με μεταγραφή σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό club. Καλή επιτυχία Θοδωρή, είμαστε βέβαιοι ότι με σκληρή δουλειά θα ανταπεξέλθεις και σε αυτή τη νέα πρόκληση. 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τηρεί κατά γράμμας τη δέσμευσή του απέναντι στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Η λειτουργία των Ακαδημιών του, όπως επιβεβαιώνει η διεθνής καριέρα πολλών ποδοσφαιριστών που αποτελούν προϊόν τους, αξιολογείται και μνημονεύεται πλέον στο κορυφαίο ευρωπαϊκό στερέωμα.

 

Ο Θοδωρής Τσιουγγαρής έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά λίστα αφενός ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν από τα Τμήματα Υποδομής της ομάδας μας και πλέον ακολουθούν διεθνή καριέρα. Αφετέρου σε μία λίστα πολύ σημαντικών μεταγραφικών deal που έχει ολοκληρώσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ με σπουδαία και καταξιωμένα ευρωπαϊκά clubs, όπως η Bologna.

 

Εμείς θα συνεχίσουμε υπερήφανοι να παρακολουθούμε την ποδοσφαιρική καριέρα του Θοδωρή, στον οποίο ολόψυχα ευχόμαστε να φτάσει όπου ονειρεύεται. Ταυτόχονα, όμως, θα συνεχίσουμε τη δουλειά στις Ακαδημίες μας, με μεγάλη ευθύνη απέναντι στο ποδόσφαιρο, αλλά και στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Ο Παναγιωτης Τσιντωτας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

close