Ξεκινούν οι εγγραφές των αθλητών στην Ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ

Ξεκινούν από την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 οι εγγραφές των νεαρών αθλητών για τις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

Ξεκινούν οι εγγραφές των αθλητών στην Ακαδημία του ΑΣΤΕΡΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Οι εγγραφές θα γίνονται με το έντυπο εγγραφής και κάρτας υγείας, που θα βρίσκεται στο θυρωρείο της ΠΑΕ, (τέρμα Τερτσέτη), Δευτέρα έως Παρασκευή από 10.00 έως 18.00 και στο τηλέφωνο 2710230490, Δευτέρα έως Παρασκευή 11.30-14.00.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σε όλα τα παιδιά που θα εγγραφούν, θα δοθούν ΔΩΡΕΑΝ:

- ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Με την κάρτα αυτή θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της πρώτης ομάδας, αλλά και τους αγώνες της γυναικείας ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία φέτος θα συμμετάσχει στην Α' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Για την έκδοση κάρτας διαρκείας απαιτείται η συμπλήρωση των στοιχείων του παιδιού που θα βρίσκεται μαζί με τα έντυπα εγγραφής.

- Σορτσάκι, φανέλα και το πάνω μέρος της φόρμας. 

- Για έναν κηδεμόνα θα υπάρχει έκπτωση για έκδοση κάρτας διαρκείας 50%. Με την κάρτα αυτή θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της πρώτης ομάδας, αλλά και τους αγώνες της γυναικείας ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ.

 

Την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 θα αρχίσουν οι προπονήσεις των τμημάτων με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

 

Απαραίτητη για την έναρξη προπόνησης των αθλητών η Κάρτα Υγείας Αθλητή,(Μόνο από επίσημη κρατική δομή ή καρδιολόγο). Η κάρτα υγείας θα διανέμεται μαζί με το έντυπο εγγραφής, από το θυρωρείο της ΠΑΕ, (τέρμα Τερτσέτη), καθημερινές από 10.00 έως 18.00.

 

ΔΕΝ θα επιτρέπεται η προπόνηση σε αθλητές που δεν έχουν προβεί σε έκδοση κάρτας υγείας. 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑ 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Πανσερραϊκο

close