ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ: Δώρα και χαμόγελα από ΑΣΤΕΡΑ και Stoiximan! (video, photos)

ΑΣΤΕΡΑΣ και Stoiximan μοίρασαν δώρα και χαμόγελα σε μαθητές και σπουδαστές στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. 

ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ: Δώρα και χαμόγελα από ΑΣΤΕΡΑ και Stoiximan! (video, photos)

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Centric Gondo, μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο και τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Γιάννη Ντάλλα, ταξίδεψαν στην Αθήνα προκειμένου να μοιράσουν δώρα και αναμνηστικά του ΑΣΤΕΡΑ στους μαθητές του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.

Αυτή η επίσκεψη έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι του μεγάλου μας χορηγού, της Stoiximan.

Η επίσκεψη και η στήριξη προς το Σικιαρίδειο Ίδρυμα εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο ενίσχυσης και βοήθειας του ΑΣΤΕΡΑ και της Stoiximan προς κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη.

ΤΟ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα είναι Κέντρο κατάρτισης νέων 14 μέχρι 21 ετών, με νοητική υστέρηση. Είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, επιχορηγείται από το Ελληνικό Δημόσιο και έχει ορισμένα έσοδα από ασφαλιστικά ταμεία και από δωρεές.

Εδρεύει στο Μαρούσι, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 18 στρεμμάτων στο οποίο βρίσκονται τα εργαστήρια των παιδιών, τα γραφεία της διοίκησης, ένα θερμοκήπιο, ένα φυτώριο και γήπεδα αθλοπαιδιών. Υποστηρίζει τους καταρτιζόμενους με υπηρεσίες μεταφοράς και σίτισης.

Είναι Κέντρο Πρακτικής Άσκησης για φοιτητές Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠ), του Παντείου, φοιτητές Κοινωνικής Εργασίας, Λογο-θεραπείας των Τ.Ε.Ι. και ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, αλλά και σπουδαστές από Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close