#Morethanfootball: Τα κοινωνικά μηνύματα των φιλάθλων μας!

Η συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ στην ευρωπαϊκή εκστρατεία #Morethanfootball είχε ξεχωριστή θέση στη διάρκεια των εβδομάδων δράσης, Actionweeks 2019, από τις 19 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου.

#Morethanfootball: Τα κοινωνικά μηνύματα των φιλάθλων μας!

Με την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής καμπάνιας, που αναδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο του ποδοσφαίρου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσιάζει τα κοινωνικά μηνύματα που εσείς στείλατε. Ένας τοίχος που δεν "σπάει", αλλά και προβάλλει την ξεχωριστή δράση που μπορεί να έχει το ποδόσφαιρο στην κοινωνία. 

 

Η ομάδα Κ19 του συλλόγου φωτογραφήθηκε μπροστά στα #Morethanfootball μηνύματα των φιλάθλων του ΑΣΤΕΡΑ και έστειλε ακόμη ένα ξεχωριστό κάλεσμα (#passiton) σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. 

 

Επίσης, στη διάρκεια του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Λεβαδειακός για το πρωτάθλημα της Super League το μήνυμα #Morethanfootball εμφανίστηκε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", τόσο στις πινακίδες όσο και στον ηλεκτρονικό πίνακα, στην ολοκλήρωση μιας εκστρατείας που στην πραγματικότητα δεν τελειώνει ποτέ. 

 

Δείτε τις ξεχωριστές φωτογραφίες:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close