Όχι στο σχολικό εκφοβισμό! Η Super League στηρίζει την πανελλήνια ημέρα κατά του bullying

Η Super League, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού στις 6 Μαρτίου, αφιερώνει την 25η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten (06-08/03/2021), στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του σχολικού εκφοβισμού (Bullying).

Όχι στο σχολικό εκφοβισμό! Η Super League στηρίζει την πανελλήνια ημέρα κατά του bullying

H σωματική και ψυχολογική κακοποίηση ή μείωση ασθενέστερων ατόμων σε μια ομάδα, αποτελεί μείζον πρόβλημα και συνήθως αρχίζει ως σχολικό φαινόμενο.

 

Η Super League μαζί με όλες τις ομάδες που απαρτίζουν την κορυφαία διασυλλογική κατηγορία ποδοσφαίρου της Ελλάδας στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

 

Ο καθένας πρέπει να συμβάλλει στην εξάλειψη τέτοιων συμπεριφορών και ως κοινωνία όλοι να βοηθήσουμε στον έλεγχο και την αποτροπή τέτοιων φαινομένων.

 

Κανείς δεν πρέπει να σωπάσει, κανείς δεν πρέπει να στρέψει το βλέμμα του αλλού, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, ας στείλουμε ηχηρό μήνυμα:

 

Όχι στο σχολικό εκφοβισμό!

Stop Bullying!

#slgr_stopbullying

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close