Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων - φωτογράφων για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Βόλος Ν.Π.Σ.

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τηρώντας κατά γράμμα τους όρους που αναφέρονται στο Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας της Super League, το οποίο έχει εγκριθεί από την αρμόδια Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και με σεβασμό στην προστασία της δημόσιας υγείας, ενημερώνει τα εξής:

Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων - φωτογράφων για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Βόλος Ν.Π.Σ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Για τον αγώνα για την 5η αγωνιστική των play out ΑΣΤΕΡΑΣ - Βόλος Ν.Π.Σ. (04/07, 19:15) θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις σε περιορισμένο αριθμό για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα. Η επιλογή θα γίνεται με αυστηρά κριτήρια και δεκτό θα γίνεται το αίτημα για ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ δημοσιογράφο από κάθε μέσο και ΕΝΑΝ φωτογράφο από κάθε πρακτορείο. 

 

Η είσοδος στο γήπεδο τόσο των δημοσιογράφων όσο και των φωτογράφων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με τις διαπιστεύσεις που θα εκδοθούν για τον συγκεκριμένο αγώνα και ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ οι κάρτες των Ενώσεων και οι μόνιμες διαπιστεύσεις που είχε εκδώσει η ΠΑΕ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. 

 

Τα αιτήματα για την έκδοση των ονομαστικών διαπιστεύσεων θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr έως την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 στις 14:00, με αναλυτικά στοιχεία του αιτούντος δημοσιογράφου ή φωτογράφου (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση e-mail, αριθμός κινητού τηλεφώνου). Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό. 

 

Οι διαπιστεύσεις δημοσιογράφων και φωτογράφων θα βρίσκονται την ημέρα του αγώνα, δύο ώρες πριν την έναρξη, διαθέσιμες στην είσοδο των δημοσιογραφικών, Θύρα 1 στο info desk. Για την παραλαβή τους είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Στην είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση και καταγραφή των στοιχείων του εισερχομένου, ενώ για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητο το "Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League".

 

Σημειώνεται ότι διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση. Πλην της NOVA, του τηλεοπτικού παρόχου που έχει τα δικαιώματα του αγώνα, δεν θα εγκρίνεται καμία διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, από τη στιγμή που βάσει του Πρωτοκόλλου δεν θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και δεν θα λειτουργήσει η μεικτή ζώνη. 

 

Οι εκπρόσωποι Τύπου θα καθίσουν στα εξωτερικά δημοσιογραφικά θεωρεία (Θύρα 3), τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους (δύο μέτρα), ενώ η θέση των φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αυστηρά πίσω από τις γραμμές του άουτ ή στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η χρήση μάσκας και ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ η χρήση γαντιών. 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close