ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ

Στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα διεξαχθεί την Κυριακή (01/08) ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας ΑΣΤΕΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ  με ώρα έναρξης 19:30. Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια διαρκείας και τις διαπιστεύσεις του φιλικού αγώνα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δικαίωμα εισόδου στο φιλικό προετοιμασίας ΑΣΤΕΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. 

Διαβάστε αναλυτικά:

- Τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο διαρκείας πατώντας ΕΔΩ

- Τι ισχύει για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 πατώντας ΕΔΩ

 

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ θα ισχύσουν αποκλειστικά δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις. 

Με βάση την ΚΥΑ, δικαίωμα διαπίστευσης δημοσιογράφου ή φωτογράφου θα έχουν:

- Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωσή του.

- Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19, το οποίο είναι σε ισχύ.

Όσοι δεν ανήκουν σε μια από τις δύο αυτές κατηγορίες θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου, είτε μοριακού τεστ (PCR), που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 72 ωρών από την τέλεση του αγώνα ή rapid test που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών.

 

Οσοι επιθυμούν να διαπιστευθούν για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ θα πρέπει να στείλουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@asterastripolis.gr το αργότερο έως το Σάββατο (31/07). Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνεται από την είσοδο των δημοσιογραφικών (Θύρα 1 - info desk) δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, όπου ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος ή φωτογράφος θα επιδεικνύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή το αρνητικό τεστ εργαστηριακού ελέγχου και θα γίνεται η ταυτοποίηση του κατόχου με δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). 

 

Η χρήση μάσκας εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι για όλους υποχρεωτική!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close