BADOUNAS MVP Of The Season: Η βράβευση του Jeronimo Barrales (video & photos)

Ο Jeronimo Barrales βραβεύτηκε από την επιχείρηση Badounas jewelry ως ο BADOUNAS MVP Of The Season για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

BADOUNAS MVP Of The Season: Η βράβευση του Jeronimo Barrales (video & photos)

Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Νίκος Μπαντούνας παρέδωσε στον Jeronimo Barrales το δώρο του, που ήταν ένα εντυπωσιακό ρολόι χειρός. 

 

Η πολυετής συνεργασία της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με την επιχείρηση Badounas jewelry συνεχίζεται και για την σεζόν 2021-2022. Κάθε εβδομάδα θα ανδεικνύεται από την ψηφοφορία των φιλάθλων ο BADOUNAS MVP Of The Match και όποιος ποδοσφαιριστής στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου έχει ψηφιστεί ως πολυτιμότερος παίκτης ενός αγώνα τις περισσότερες φορές, εκείνος θα είναι ο BADOUNAS MVP της χρονιάς και θα βραβευτεί από την επιχείρηση με ένα ξεχωριστό δώρο. 

 

Ευχαριστούμε την επιχείρηση Badounas jewelry και τον ιδιοκτήτη, κ. Νίκο Μπαντούνα για τη συνεργασία, την προσφορά και τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. 

 

Δείτε το video και φωτογραφίες από την εκδήλωση βράβευσης του Jeronimo Barrales:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close