ΔΗΛΩΣΗ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

Δήλωση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΗΛΩΣΗ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

"Χθες η ομάδα μας σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θεωρούμε ότι σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον ΑΣΤΕΡΑ στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και να θεωρούμε συγκυριακά κάποια αποτελέσματα στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θα ήθελα να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όχι μόνο για το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά και για την ενότητα, την αποφασιστικότητα και τη νοοτροπία νικητών που έδειξαν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Απόλλωνα, αφενός διότι ώθησαν την ομάδα μας στη νίκη και αφετέρου διότι με τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους τίμησαν για ακόμη μία φορά τον σύλλογό μας. 

Επιπλέον, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης και συνολικά τους ανθρώπους της ομάδας για τη φιλοξενία".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close