Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων - φωτογράφων για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τηρώντας κατά γράμμα τους όρους που αναφέρονται στο Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League, το οποίο έχει εγκριθεί από την αρμόδια Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και με σεβασμό στην προστασία της δημόσιας υγείας, ενημερώνει τα εξής:

Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων - φωτογράφων για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 θα εκδοθούν σε περιορισμένο αριθμό ονομαστικές διαπιστεύσεις για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα. Δεκτό θα γίνεται το αίτημα για ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ δημοσιογράφο από κάθε Μέσο και ΕΝΑΝ φωτογράφο από κάθε πρακτορείο. Η είσοδος στο γήπεδο τόσο των δημοσιογράφων όσο και των φωτογράφων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με τις διαπιστεύσεις που θα εκδοθούν για τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Με βάση το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League, δικαίωμα διαπίστευσης δημοσιογράφου ή φωτογράφου θα έχουν:

- Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού κατά της νόσου Covid-19 και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωσή του.

- Όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19, το οποίο είναι σε ισχύ.

Όσοι δεν ανήκουν σε μία από τις δύο αυτές κατηγορίες θα πρέπει να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου, είτε μοριακού τεστ (PCR), που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 72 ωρών από την τέλεση του αγώνα ή rapid test που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών. 

 

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνεται από την είσοδο των δημοσιογραφικών (Θύρα 1 - info desk) δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, όπου ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος ή φωτογράφος θα επιδεικνύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή το αρνητικό τεστ εργαστηριακού ελέγχου και θα γίνεται η ταυτοποίηση του κατόχου με δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

 

Τα αιτήματα για την έκδοση των ονομαστικών διαπιστεύσεων θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr έως την Δευτέρα (13/12/21) στις 14:00, με αναλυτικά στοιχεία του αιτούντος δημοσιογράφου ή φωτογράφου (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση e-mail, αριθμός κινητού τηλεφώνου). Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό. Την ίδια ημέρα μετά το τέλος της προθεσμίας θα υπάρξει ενημέρωση για το ποια αιτήματα δύναται να εγκριθούν μέσω απαντητικού e-mail, στις διευθύνσεις από τις οποίες αυτά εστάλησαν. 

 

Οι εκπρόσωποι Τύπου, στα e-mail που θα λάβουν με την έγκριση του αιτήματός τους, θα ενημερωθούν για το ποια θα είναι η θέση τους στην αθλητική εγκατάσταση (δημοσιογραφικά μπουθ Θύρας 1 ή εξωτερικά δημοσιογραφικά θεωρεία Θύρας 3), τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους (δύο μέτρα). Η θέση των φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αυστηρά πίσω από τις γραμμές του άουτ ή στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ είναι η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης.

 

* Μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Πρόσβαση στην αίθουσα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ θα έχουν μόνο οι χειριστές κάμερας τηλεοπτικών σταθμών που διαθέτουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης που είναι σε ισχύ. Με βάση το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η είσοδος με τεστ οποιασδήποτε μορφής. Όσοι χειριστές κάμερας τηλεοπτικού σταθμού επιθυμούν να διαπιστευθούν θα πρέπει επίσης έως την Δευτέρα (13/12) στις 14:00 να στείλουν τα αιτήματά τους με αναλυτικά στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση e-mail, αριθμός κινητού τηλεφώνου).

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close