Οι ευχές του κ. Δημήτρη Μποροβήλου για την Πρωτοχρονιά

Το μήνυμα του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου για τη νέα χρονιά.

Οι ευχές του κ. Δημήτρη Μποροβήλου για την Πρωτοχρονιά

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Φίλες και Φίλοι Αστεριανοί, 

 

Εκ μέρους των ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μπάκου και κ. Γιάννη Καϋμενάκη και της διοίκησης του συλλόγου εύχομαι από καρδιάς Καλή Χρονιά με υγεία και χαμόγελα σε εσάς και τις οικογένειές σας. 

 

Αποχαιρετήσαμε μία χρονιά δύσκολη, απαιτητική, ειδικών συνθηκών λόγω των καταστάσεων που βιώνει τα τελευταία χρόνια η ανθρωπότητα, αλλά και μία χρονιά που η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ αποχαιρέτησε έναν δικό της άνθρωπο, τον Μπάμπη Σκορπίδα. 

 

Εμείς παραμένουμε πιστοί στη δική του αγάπη για την ομάδα μας, αλλά ασφαλώς και πιστοί στο όραμα των ιδιοκτητών να βλέπουν το δημιούργημά τους, τον ΑΣΤΕΡΑ, να συνεχίζει τη διαδρομή του στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου με συνέπεια, ήθος και επιτυχίες.

 

Ελπίζουμε ότι το 2023 η ομάδα μας θα κάνει μια νέα αρχή, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και πως η νέα χρονιά θα φέρει πιο όμορφες στιγμές για όλους του Αστεριανούς. Μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι όλοι εμείς στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ θα συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. 

 

Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο!

Καλή Χρονιά Αστέρα!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close