Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Συνέδριο Ιατρικής "Isokinetic"

Ο σύλλογός μας συμμετείχε στο 31ο Συνέδριο "Isokinetic" που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως 27 Μαΐου στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Atletico Madrid FC.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Συνέδριο Ιατρικής "Isokinetic"

Τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκπροσώπησαν στο συνέδριο οι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, κ. Στέργιος Καρακίτσιος, κ. Παναγιώτης Μπουντούρης και κ. Γιώργος Πριόνας. 

 

Το συνέδριο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1992 υπό την αιγίδα της FIFA, παρουσία επιστημόνων και λειτουργών υγείας από όλο τον κόσμο. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, μέσω των συνέδρων που εκπροσώπησαν τον σύλλογο και των επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας, παρουσίασε εργασία αποκατάστασης τραυματισμών, η οποία αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερη χρήσιμη από την επιστημονική κοινότητα που την παρακολούθησε.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εξακολουθεί να είναι παρών σε όλες τις σημαντικές ποδοσφαιρικές συναντήσεις στο διεθνές στερέωμα, να στέκεται δίπλα σε σπουδαία ποδοσφαιρικά brand names και να παρακολουθεί τις εξελίξεις με πολυεπίπεδα οφέλη.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close