Σύνθημα για SOLD OUT: Γενική είσοδος 10 ευρώ!

Από το πρωί της Πέμπτης (04/06) διατίθενται τα εισιτήρια για τον "ΤΕΛΙΚΟ" των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ. Γενική είσοδος 10 ευρώ. Μεγάλη η ζήτηση από το βράδυ της Τετάρτης (03/06)!

Σύνθημα για SOLD OUT: Γενική είσοδος 10 ευρώ!

Η ανακοινωση

Εισιτήρια για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη (04/06) έως το Σάββατο (06/06), καθώς και την Κυριακή (07/06) στα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τις 15:00 έως τις 20:30. 

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€ σε ΟΛΕΣ τις θύρες.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους. Όλα τα εισιτήρια του αγώνα εκδίδονται ονομαστικά.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 18:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 20:30

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close