ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ

Μετά από δύο ισοπαλίες σε δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις (Ολυμπιακός, Ξάνθη), ο ΑΣΤΕΡΑΣ επιστρέφει στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να υποδεχθεί την ΑΕΚ (01/10, 20:30).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων. Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 15:00 έως και τις 20:30.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τη Θύρα 2 και τη Θύρα 4 με αξία 15€ και για τις Θύρες 1 και 3 με αξία 20€. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 18:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 20:30

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close