ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Από το Star Store, αλλά και από τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα μπορούν οι φίλαθλοι του ΑΣΤΕΡΑ να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα με την Κέρκυρα το Σάββατο (02/12, 15:00).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τρίτη 28 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 12:00 έως και τις 15:00.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τη Θύρα 2 με αξία 10€ και για τις Θύρες 1 και 3 με αξία 15€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο, είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 12:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close