ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει πως μετά την απόφαση των αρμόδιων αρχών (Υπουργείο, Αστυνομία), ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΚ (04/03, 15:00) παρά μόνο κάρτες διαρκείας. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ!

Ως εκ τούτου δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018. 

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι απόρροια της απαγόρευσης οργανωμένης, αλλά και μεμονωμένης μετακίνησης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Η πάγια θέση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι να διεξάγονται αγώνες σε γεμάτα από φιλάθλους γήπεδα. Παρόλα αυτά οι αποφάσεις των Αρχών μας αναγκάζουν να πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΜΟΝΟ με την παρουσία των κατόχων διαρκείας προκειμένου να προστατεύσουμε την ΟΜΑΔΑ μας από καταστάσεις με τις οποίες θα κινδυνεύσει με τιμωρία (αγωνιστική και χρηματική).

Παρόλα αυτά, σε μια προσπάθεια να μην απογοητεύσουμε τους φιλάθλους μας οι οποίοι εδώ και χρόνια μας στηρίζουν και δεν έχουν κάρτες διαρκείας, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έλαβε την απόφαση να εκδώσει ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τα ματς που απομένουν μέχρι το φιναλε της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. 

Τα εισιτήρια θα διατίθενται την Πέμπτη (01/03), την Παρασκευή (02/03) και το Σάββατο (03/03) στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) στην τιμή των 35 ευρώ. Για να εκδοθεί το εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει να συμπληρωθεί η απαραίτητη φόρμα με τα στοιχεία του κατόχου. 

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο η μπουτίκ θα είναι ανοιχτή και από τις 18:00 μέχρι τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο της βραδιάς Shock Price.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close