ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018/2019 θα διατίθενται στα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την ημέρα του αγώνα, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου από τις 15:00 έως και τις 19:00.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων

 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες με αξία 10€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:00μ.μ.

 Ώρα έναρξης αγώνα: 19:00μ.μ.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close