ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες με τον Άρη

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ για ακόμη μία φορά προσφέρει δωρεάν την είσοδο για τις γυναίκες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Άρης για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020 η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι ελεύθερη.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες με τον Άρη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Άρης (09/02, 15:00) για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

 

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως και τις 15:00. 

 

Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες με αξία 15€. Η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν σε όλες τις θύρες.

 

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

 

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 13:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close