ΟΔΗΓΙΕΣ προς τους φιλάθλους

Ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προς τους φιλάθλους οι οποίοι θα βρεθούν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ με τη Sparta Praha, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

ΟΔΗΓΙΕΣ προς τους φιλάθλους

"Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, εισιτήρια θα διατίθενται MONO στα εκδοτήρια του γηπέδου "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" από τις 12:00 έως και μια ώρα (21:05) πριν από την έναρξη του αγώνα.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα αθλητικό νόμο πρέπει να τονιστούν τα εξής:

ΟΛΑ τα εισιτήρια του αγώνα εκδίδονται βάσει του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου καθώς και του αριθμού Α.Μ.Κ.Α. τους.

- Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια του γηπέδου.

- ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι -ανεξαρτήτου ηλικίας- που επιθυμούν να μπουν στο γήπεδο, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχουν αγοράσει εισιτήριο. 

- Το εισιτήριο του αγώνα είναι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ και δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση του σε άλλο φίλαθλο. 

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1, ότι για να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων-πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20€ στη Θύρα 2 και 25€ στις Θύρες 1 και 3.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 20:05

Ώρα έναρξης αγώνα: 22:05".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close