ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ, το Σάββατο (26/08, 20:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εισιτήρια για την 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2023-2024 με την ΠΑΕ ΟΦΗ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και το Σάββατο 26 Αυγούστου κατά τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

 

Το Σάββατο 26 Αυγούστου, τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 17:30. 

 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

 

Ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και αγώνα, ότι η είσοδός τους στο γήπεδο γίνεται αποκλειστικά από την αντίστοιχη θύρα που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.

 

Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).

 

Οι τιμές για όλες τις θύρες με διαθέσιμα εισιτήρια αγώνα είναι: 

15€ κανονικό, 5€ παιδικό 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close