ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Κηφισιά

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Κηφισιά, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (28/02, 15:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Κηφισιά

Εισιτήρια για την 25η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2023-2024 με την ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ, θα διατίθενται στο StarStore από την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες καταστημάτων.

 

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

 

Για αποφυγή καθυστέρησης κατά τον έλεγχο και την είσοδο στο γήπεδο προτείνεται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στις θύρες του γηπέδου οι οποίες θα είναι ανοιχτές 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

 

Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).

 

Οι τιμές για όλες τις θύρες είναι: 

15€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008)

 

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 13:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close