ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια του αγώνα

Ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη (03/02, 19.30)  στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια του αγώνα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός για την 2η αγωνιστική ημέρα της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) έως την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες καταστημάτων.

Επίσης, θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου από τη 13:00 έως την έναρξη του αγώνα στις 19:30.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται μόνο ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ καθώς και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν αρκετά έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια και τις θύρες του γηπέδου.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 20€ στη Θύρα 2 και 25€ στις Θύρες 1 και 3.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Να σημειωθεί πως η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έλαβε εισιτήρια για τη Θύρα 4 η οποία και θα παραμείνει κλειστή. 

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close