ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (Σάββατο 20/02, 17:15), για την 23η αγωνιστική της Super League.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ Γιάννινα

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) την Παρασκευή (19/02) και το Σάββατο (20/02), κατά τις ώρες καταστημάτων. Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου εισιτήρια θα διατίθενται και στα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τις 13:00 έως και τις 17:15.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€ στη Θύρα 2 και 15€ στις Θύρες 1 και 3.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close