ΑΣΤΕΡΑΣ-Ατρόμητος: Γενική είσοδος 10€

Την Παρασκευή (29/05), το Σάββατο (30/05) και την ημέρα του αγώνα θα μπορούν οι φίλαθλοι της ομάδας μας να αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που θα γίνει την Κυριακή (31/05, 18:15) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΑΣΤΕΡΑΣ-Ατρόμητος: Γενική είσοδος 10€

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εισιτήρια για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-Ατρόμητος θα διατίθενται στο Star Store (κατά τις ώρες καταστημάτων) την Παρασκευή (29/05) και το Σάββατο (30/05), καθώς και την Κυριακή (31/05) στα εκδοτήρια του γηπέδου "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" από τις 14:00 έως τις 18:15.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€ σε όλες τις θύρες.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια του αγώνα εκδίδονται ονομαστικά.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 16:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 18:15.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close